Home / Retourneren

Retourneren

Je hebt altijd het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 kalenderdagen na de dag jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de laatste zending of het laatste onderdeel fysiek in bezit krijgt.

 

Retourvoorwaarden

Bij een bestelling met meerdere artikelen gaat de retourtermijn in op de dag dat je het laatste artikel van de bestelling ontvangt.

Vanwege het specifieke karakter komt het recht op wijziging, retournering en annulering van de bestelling te vervallen indien de etikettering van de voedingswaren beschadigd of geopend is.

Enkel artikelen die zich in de originele verpakking bevinden, samen met alle toebehoren, gebruiksaanwijzingen en factuur of aankoopbewijs kunnen worden teruggenomen.

Je kan het herroepingsrecht niet uitoefenen voor:

  • de levering van goederen die snel bederven of met een beperkte houdbaarheid;
  • de levering van verzegelde goederen die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;

 

Hoe retourneren?

Download het retourformulier en vul alle nodige gegevens in.

Mail het retourformulier naar retour@himhim.be

Stuur het retourpakket samen met een kopie van het retourformulier terug naar volgend adres: Veerhuisdreef 33, 2900 Schoten, België

 

Wat wordt er vergoed?

Bij een succesvolle retour worden de aankoopsom en de eventuele leveringskosten vergoed. Deze leveringskosten houden enkel in de kosten om het pakket naar je te leveren. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor rekening van de klant.

Indien je één of meerdere producten van de bestelling wél houdt, worden de leveringskosten niet vergoed.

 

Hoe snel is een retour verwerkt?

Zodra de retourzending is ontvangen en verwerkt, wordt dit via email aan jou gemeld. Dit gebeurt meestal binnen 5 werkdagen na ontvangst.

 

Terugbetaling

De terugbetaling gebeurt op dezelfde manier als je betaalmethode van de bestelling. Dit gebeurt gewoonlijk binnen 5 werkdagen nadat de retourzending is verwerkt.

Beste klant, omwille van het coronavirus hebben we momenteel heel veel voorraadproblemen en moeilijkheden om alle bestellingen tijdig naar de klanten te verzenden. Alvast onze excuses indien het iets langer duurt dan normaal.

X